Post by deadfodilanva on Mar 14, 2022 16:07:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fantasy Forest: True Love! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fantasy Forest: True Love! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačnu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Fantasy Forest: True Love! 2022 version ▞▞▞
Poput igre s puno vremena potrebnog za spremanje kovanica i/ili dragulja
Ova igra je offline ili online
Glupo je
Volim ovu igru, ali je mrzim.Gubim rune, stalno se gasi, moram deinstalirati i ponovno instalirati da bih mogao nešto učiniti. Kada dođe do točke, opet se počinje zabrljati i moram to ponoviti. Molimo riješite ovaj problem, uložio sam puno novca u igru i volim je, ali ne više. Molimo riješite problem. Imam Samsung Galaxy S3 Note. Molimo popravite svoju igru.
GUMB ZA ZAVRTENJE NE RADI. POPRAVI TO.
Additive Ova igra je tako sjajna i sviđa mi se da samo mislim da bi vam trebali dopustiti da igrate mini igrice i pravite stvari kao što su staništa i životinje kovanice umjesto dragulja jer nemaju svi puno dragulja
Previše glupih skočnih prozora. SVE prokleto vrijeme!
Beskorisna igra, mrzio sam je
To je sjajna igra za proći vrijeme. Lijepa stvorenja! Jedna negativna je ta što vam brzo ponestane dragulja i većina stvari košta dragulje i puno ih....pa možda cijene dragulja učinite realnijim, npr. 1000 dragulja za životinju je nerealno. Dio toga, to je prekrasna mala igra. Još uvijek sviramo dok pričamo 😊
Fantasy Forest: True Love! Казуални jud
Vrijeme razmnožavanja je smiješno
Igra je prespora za mene. Već sam bio na razini šest i još mi je govorio da nahranim svog pyro ponija koji je prva životinja koju dobijete. Imao sam pandaffodil i jackolope na razini šest, ali je i dalje bio usredotočen na mog piro ponija. Više puta u minuti mi je govorilo da sam završio različite zadatke i da moram prikupiti svoju nagradu.
Sviđa mi se ovo tako je slatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Umire od ljupkosti*
Treba još dragulja
Učitavanje traje dugo😔 iako sam spojen na internet.
Poput ove igre
Lijepa je igra
U redu je, ali za sve morate koristiti kovanice i dragulje
Predugo se učitava i ruši se kada posjetim prijatelje ili susjede
Danas sam kupio artikle za 19 dolara i nisam dobio ništa za svoje troškove. Igrao sam ovu igru od samog početka i uvijek nešto nije u redu s njom. Mogu li primiti artikle ili kredit na svoju karticu. Nije Google kredit, ali na mojoj kartici.
Zanimljiviji od većine igara koje igram. Dosta izazova i sporednih igara. Volim to.
Preuzeti neprijateljski dolari u gotovini samo za priču o noćnom klubu. Zatim brisanje
Dosadna igra. Pružatelj igara STORM8 je od velike pomoći! Loša usluga od njih!
Stvarno sjajna igra.
Lol izgleda preslatko i sviđa mi se!😇😄
Prelijepo je Volim životinje posebno pse ili mačke 😍💝Volim životinje!!!
Ne opterećuju se ni fantastična šuma ni priča o zmaju. Sve moje druge internetske igrice se učitavaju. Molimo popravite ovo.
Volim ovu igru, ovo je najbolja igra. Nadogradite zemlju i otključajte mnoge vrste čudovišta. borite se s drugim čudovištima i osvojite nagrade. preuzmite ovu igru i podržite storm8
Tako lako i zabavno
Htio bih imati mogućnost igrati ovu igru cijelo vrijeme, ali moram imati internet.
Nekada mi je bio najdraži..Ali shvaćam da trošim previše na uzgoj istih životinja...više od više...previše..ista glupa stvar...tamna voda za svaku životinju bit će ista prokleta životinja.....brlog za uzgoj usisava tvoje dragulje...vidim da se pokušavaš promijeniti..ali Zmajeva šuma je ipak bolja..Također ne dobiješ ništa za istu životinju u drugoj barem ti imate trgovački portal..nabavite nešto za duplikat ...ovo jednostavno izgubite..Pomislite na vrijeme koje je potrebno da budete disapp
Fantasy Forest: True Love! სხვადასხვა gio
UUMMMMM.... HRANA JE ODLICNA I KULA IGRATI JE VIŠE ZAMEŠNIJE I MOŽETE LI SNIŽITI CIJENU JEDNE BILO KOJE KRETURE PLSSS
Prilikom odlaska na uzgoj. Neke životinje. Nemoj se pojavljivati. Volim ovu igru, ali trenutno nisam sretan
Da li cijela "pripremi šumu, ali onda se sila zatvori
Auto Brawl Chess Estratégia jxgb
Isti problemi kao priča o zmaju, ne možete se riješiti neželjenih jaja! Zato ih morate izleći!! Izgubljeno vrijeme!!
Uživam igrajući ovu igru. Volio bih da je prošireno mišljenje drugačije
Izgubite mjesece igre s greškama
Potrebno je popraviti rušenje. Treća verzija i još uvijek se ruši 5-10 puta kad god odem u biljnu hranu, ili ne daj Bože, posjetim bilo koga u igri da mi uzvratim uslugu. Popravite stalno rušenje i dao bih mu 4-5 zvjezdica za sve.