Post by deadfodilanva on Mar 14, 2022 15:55:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Downhill Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Downhill Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczona liczba pierwiastków ▞▞▞
▞▞▞ Downhill Smash 2022 version ▞▞▞
Podobne do zarabiania, aby umrzeć
To naprawdę fajna gra. Ale kiedy dotrzesz do niekończących się pól, nie możesz zatrzymać zarobionych pieniędzy. To ogromne rozczarowanie.
jest całkiem nieźle
fajna gra o spędzeniu czasu🔥
Opieranie się na poziomach jest zbyt trudne, niektóre poziomy są proste, a inne po prostu kruszą umysł. Układanie monet w jednym ulepszeniu zajmuje zbyt dużo czasu, a na każdym poziomie powinno być więcej broni. To świetna zabawa poza tym.
Downhill Smash आर्केड गेम awn
Niesamowita grafika i niesamowita mechanika! KOCHAM TĘ GRĘ!😆
Naprawdę niesamowita gra, mnóstwo zabawy!dziesięć minut i jestem tak uzależniony, tak szybki i zabawny
Dzienna nagroda nie działa.
Bardzo zabawne! Bardzo oryginalne!
fajna gra, ale jeśli nie chcesz grać, nie pozwól jej się toczyć. zdobyć
Bez reklam (gdy chcesz coś ulepszyć, ale nie masz pieniędzy i tylko wtedy, gdy chcesz podwoić swoje dochody w rundzie) To najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem! _ Sugestia: funkcja podwójnego skoku, którą możesz odblokować za pomocą pieniędzy irl lub za 1 mln monet _ Chciałbym to zobaczyć w grze
Kradzież z kont Kupiłem miejsce w pojeździe. Miesiąc później pobrali z mojego konta 8 USD. Zgłoszono oszustwo. Efekty dźwiękowe w grze są głośne i denerwujące i nie można ich wyciszyć.
bardzo głupi, aby wymagać reklam lub waluty premium, aby zagrać w grę dłużej niż 30 minut. to tak, jakby twórca chciał, abyś odinstalował grę po tym, jak ja teraz.
Downhill Smash アーケード bnn
Przyjemna gra, ale swego rodzaju kopia serii Earn to Die. Ten sam pomysł, nieco inna rozgrywka. Duży zarzut, jaki mam, to system kluczy. Zwykle w grach, które wymagają czegoś, aby zrobić kolejny bieg, dostajesz rozsądną kwotę, ale ta gra daje tylko 7? Ponadto postęp w grze jest bardzo powolny i trudny do cieszenia się. Bardziej polecam serię Earn to Die.
Downhill Smash Arcade pvg
Super genialna gra, ciężko płacić, aby wygrać lub grać na jednym poziomie raz za razem, aby awansować z super długimi reklamami i super drogimi ulepszeniami, chcesz być śmieciem Downhill Racing.
Nie jesteś fanem systemu w stylu „energii”, chcesz, żebym przestał grać w twoją grę? Następnie spraw, aby wykorzystał twoją ograniczoną energię do gry, jeśli mam grać w twoją grę, zdecydowanie nie będę chciał wydawać pieniędzy za każdym razem, aby przyspieszyć. Zdecydowanie wolałbym jednorazową płatność i tyle, jednak wydaje się, że nie jest oferowana.
Usterka, w której muzyka wraca sama z siebie, elementy sterujące to śmieci, a reklamy wprowadzają w błąd
Zabawna gra, ale w opisach broni jest WIELE błędów... Niektórzy twierdzą, że aktywuje się podczas przyspieszania i WŁAŚCIWIE aktywuje się po zwolnieniu.Nadal fajna gra, ale zmarnowałem mnóstwo klejnotów na broń, której nigdy tak naprawdę nie używam...
jest naprawdę zbalansowany i fajnie się gra
całkiem schludny
darmowa gra
Przyzwoite marnowanie czasu, dopóki nie będziesz musiał kupować rzeczy tylko po to, aby grać dalej. Jeśli chcesz, żebym czekał na „klucze”, po prostu odinstaluję i znajdę coś innego.
Breach & Clear: Tactical Ops Strategi sjzm
Naprawdę podoba mi się ta gra... Myślałem, że to po prostu głupi sposób na zabicie czasu, ale ciężko to odłożyć LOL.
Łatwy do gry. Nie potrzebujesz pieniędzy do gry.
bardziej uzależnia niż myślisz
dobrze zbudowana gra, ale może być frustrująca i niesprawiedliwa, trzeba zapłacić 5 dolarów tylko za odblokowanie automatu i bardzo irytujący błąd z dźwiękiem, który utrudnia wyłączenie muzyki i dźwięku, który losowo włącza się podczas gry
Fajnie jest przez pierwsze kilka prób, ale to tyle, ile udało mi się. Klucze (energia do rozpoczęcia biegu) pozornie nie regenerują się poza aplikacją, powodując bezczynność w grze, aby zdobyć klucze (czego nie zrobiłem), a także pozornie płacą za wygranie recenzji tej gry, w ogóle nie polecam tej gry
Downhill Smash Spillehall cfws
to gra, która jest fajna i ma dobrą jakość
1. Nagroda za wydarzenie jest kiepska. Jak 80k złota i 10 klejnotów? Możesz zdobyć to złoto, grając na dowolnej mapie. Za klejnoty mogę po prostu obejrzeć 5 reklam i zdobyć 35 klejnotów. 2. Koszt ulepszenia premii w złocie zabiera zbyt dużo złota. Ulepszenie go kosztowało ponad 50 milionów złota. Mogę użyć złota, aby zmaksymalizować inne ulepszenie 3. Dzienna nagroda jest zła. Klejnoty i skórki są przyzwoite, ale otrzymywane złoto jest tak niskie, jak tylko 5k? 4. Jest też kilka błędów, nie jest to duży problem, rzadko się zdarza
to fajna gra i jak dotąd mam z nią dużo zabawy
świetna gra, która zasługuje na uwagę... moim zdaniem ma potencjał
Bezcelowy. Więc przytrzymujesz ekran, aby pojazd ruszył i?? Nie rzuciłby wyzwania 2-miesięcznemu dziecku, ale może na chwilę uciszyć go?
to proste, ale ekscytujące!
Timewalle to śmieciowa mechanika.
Gra super ale za to
Bardzo przyjemna gra akcji / aktualizacji!