Post by deadfodilanva on Mar 14, 2022 15:46:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بی نهایت را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
نمی دانم چرا به محض دانلود بازی می توانم آن را بازی کنم اما وقتی دوباره سعی می کنم این کار را انجام دهم نمی توانم. فقط من را روی صفحه نگه می دارد، بدترین چیز این است که اگر صفحه را لمس کنم باعث می شود با پیوندها تعامل داشته باشم تا روی من یخ نزند. سعی کردم دوباره نصبش کنم اما باز هم همین مشکل وجود دارد لطفا راهنمایی کنید
Curse of Aros - MMORPG Rollenspiele qre
دارای سیستم pk شما نمی توانید بازیکنان را برای پیکینگ بیش از حد که خیلی آزاردهنده است گزارش دهید زیرا من آرام بازی می کنم.
کارکنان بی ادب هیچ اطلاعاتی در مورد چیزی مانند علت خرابی دوباره سرورها وجود ندارد. بازی کوچک اولیه ای که می تواند سرگرم کننده باشد. اما نگرش کارکنان بسیار ناپسند است.
به روز رسانی بسیار کند. به سمت کسب درآمد حرکت می کند. و همه تجربه ضعیف از توسعه دهندگان. آنها موفق شدند رویداد جمعه سیاه را از دست بدهند. همه دیر شده اند و ایراد گرفته اند. و مدت زیادی از بروز رسانی محتوایی گذشته است. در مجموع یک بازی زیبا و بدون ماهیت یا صلاحیت
بازی را دوست دارم، اما نداشتن آموزش باعث شد در ابتدا گیج شوم. به نظر من آنها به نوعی کمبود دارند ... کمی جزئیات بیشتر قابل قدردانی است. Devs به کار خوب خود ادامه دهید ;3
میخواهم اشاره کنم که صدای جوی استیک برای حرکت در بازی بسیار کوچک است و من را از حرکت صحیح باز میدارد و من همچنان روی جعبه چت کلیک میکنم آیا میتوانید این مشکل را برطرف کنید (من گزینهای را میخواهم که بیشتر با در بازی HUD ) بازی عالی به طور کلی
بازی خوبی است، اما بازیکنان به یک غرفه نیاز دارند تا بتوانند اقلامی را که می فروشند راه اندازی کنند، چت کردن در همه جا برای یافتن بازیکنی برای تجارت با او مشکل است و لطفاً به روز رسانی کنید، ما همچنان منتظر جادوگر هستیم.
من نمی توانم مرتباً بگویم که باید وارد سیستم شوم بازی کنم
عالی اما در عین حال زباله
سهام من در صفحه بارگیری است
یک بازی عالی است، اما باید ساعت ها و ساعت ها از وقت خود را برای کشاورزی صرف کنید. مثل واقعا؟! یا صدها دلار برای به دست آوردن وسایل خوب خرج می کنید.
هر بار که میخواهم وارد سیستم شوم، بازی مرا به فروشگاه برنامه هدایت میکند.
بهترین MMO دست پایین، درست مانند استاندارد PC از فعالیت برای انجام. بسیار رایگان بازیکن پسند.
این بازی شبیه به osrs است، زیرا یک جعبه ماسهبازی جهان باز است که در آن مهارتها و کارهایی را که میخواهید انجام دهید خرد میکنید. این ساده است اما زیبایی پیکسل آرت زیبا و واقعاً دلپذیر است. تا کنون هیچ هزینه ای برای برنده شدن وجود ندارد، اما این می تواند نه به اندازه osrs مهارت ها را تغییر دهد، اما این کار در حال پیشرفت است. خوبه باهاش وقت بکشی
نه جزئیات اطلاعات در مورد تلاش و و فقط. چهار کوئست خسته کننده هنگام آهنگری ما نمی توانیم از بانک اسمیت کنیم بنابراین من فقط 3 ستاره می دهم
بازی عالی است اما می توان آن را کامل تر کرد. اول از همه، پس از رسیدن به سطح 80 متوجه میشوید که نقشه بسیار کوچک است و کاری جز شکار و استخراج مشابه وجود ندارد. ثانیا، برش چوب و استخراج سنگ معدن بسیار سخت است، حتی اگر سنگ معدنی را استخراج کنید که 1 ضربه جمع آوری شده است، اما باز هم زمان زیادی می برد. من فکر می کنم باید یک ویژگی اضافه کنید که بعد از اینکه در ماینینگ به سطح بالاتری رسیدید، در هر ضربه 2 یا 3 سنگ معدنی سطح پایین جمع آوری کنید. سوم، ارتقاء سطح اسمیتینگ از lvl 40 به 50 بسیار سخت است.
یک MMORPG پیکسلی عالی که در نگاه اول عاشقش شدم! قطعا ارزش امتحان کردن را دارد، و من برای دیدن آنچه در آینده در انتظارم است هیجان زده هستم. پتانسیل محتوای زیادی وجود دارد، و ما به عنوان انجمن، خوشحالیم که به تمام سوالات شما در مورد بازی پاسخ دهیم! اوقات خوبی داشته باشید، خوانندگان را نقد کنید.
10/10 یک گیم پلی عالی RPG خوب را برای مکانیک های مهارت تجارت خوب برای موبایل توصیه می کند و از همه مهمتر بسیار خوب ساخته شده است.
بازی واقعا سرگرم کننده است، که گفته می شود جای زیادی برای پیشرفت وجود دارد. در صفحه اصلی یک جادوگر و یک کماندار وجود دارد، اما هیچ کلاسی در بازی وجود ندارد. همچنین خوب است که انتخاب گستردهتری از سلاحها و زرهها داشته باشید، مانند صفحه سینه که میتواند دفاع واقعاً بالایی داشته باشد، اما سرعت حرکت شما را کاهش میدهد، نه اینکه قویتر یا ضعیفتر از آخرین باشد. اگرچه این بازی فقط در نسخه بتا است، بنابراین من هیجان زده هستم که ببینم چه چیزهای دیگری اضافه خواهند کرد
خیلی دور راه رفتن تا یک صندوقچه بعد از چوب و سنگ به دست بیاورم
Curse of Aros - MMORPG RPG uyyi
بازی خوب است اما تنها مشکل این است که فقط شمشیر وجود دارد. امیدوارم بتوانید نوع سلاح و زره بیشتری اضافه کنید که آمار خاصی را اضافه کند. به عنوان مثال. کمان (زره ویژه: افزایش دقت) کارکنان (زره: افزایش حمله جادویی) شاید چیزی شبیه به این. امیدوارم این را بخوانید. 4 ستاره اشتباه کلیک کنید
سرگرم کننده است، اگرچه با برخی از انتخاب های طراحی عجیب و غریب (گیاهانی که نمی توانید انتخاب کنید اما قابل تعامل هستند، برخی از ماموریت ها را نمی توان تکمیل کرد). یک بازی کوچک و زیبا
هنوز بهترین بازی است که من بازی کردم، اما چرا نمی توانم طلا را در بانک ذخیره کنم، فکر می کنم در هالووین گذشته امکان گذاشتن طلا در بانک وجود دارد و همچنین لطفاً چوب ها را برای پردازش سریعتر کاردستی روی هم قرار دهید.
تنها دلیلی که به آن 3 ستاره می دهم این است که من الان lvl 38 هستم و تقریباً مطمئن هستم که هم کلاس هستم یا شاید چیزی idk را از دست بدهم. به غیر از آن و جدید بودن آن، پتانسیل زیادی برای سرگرم کننده بودن برای یک بازی موبایلی وجود دارد. الان واقعا دارم ازش لذت میبرم
من امروز شروع کردم و تا الان خیلی این بازی را دوست دارم. ابتدا گیج بودم اما خیلی انتظارم را شکست داد
من این بازی را دوست دارم، اما پیدا کردن مکانهایی برای ماموریتها کمی سخت است، و درک اینکه چگونه کاردستی و بهتر کردن چیزها کار میکنند، آسان نیست. بنابراین اگر نوعی آموزش یا نکاتی وجود داشت که میتوانیم آن را بخوانیم، خوب است. در بازی. من بازی را دوست دارم، بنابراین اگر mmos را دوست دارید که روی تراز کردن تمرکز دارد، باید آن را امتحان کنید (اما بالا بردن سطح خوب در هر mmo مهم است. 😉.
در ابتدا این بازی خوب و هیجان انگیز بود، سپس خسته کننده و تکراری می شود، توسعه دهنده گفت که به روز رسانی Mage قبل از سال 2022 خواهد آمد و حدس بزنید چه چیزی در حال حاضر در سال 2022 است، بدون به روز رسانی Mage یا هیچ به روز رسانی اصلی. حداقل چند ویژگی خوب برای سرگرم نگه داشتن بازیکنان اضافه کنید و من دوباره رتبه خود را تغییر خواهم داد.
اگر در خانه خسته هستید و می خواهید یک MMO بازی کنید، بازی خوبی است
بازی خوب. اما لطفاً کلاس ها و مهارت های دیگری را اضافه کنید که بسیار اعتیادآور است.
آیا می توانید بازی را طوری بسازید که حداکثر lvl و حداکثر فعالیت ... مانند بی نهایت برای انجام هر کاری وجود نداشته باشد
کیسه های زیاد، . همچنین برای ورود دوباره و دوباره با Google Play خسته کننده است
MMORPG 2 بعدی خوب، حرکت شخصیت صاف است. Mobs قابل مشاهده است نه کوچک یا بزرگ. -خیلی بازی خوبیه سنگ زنی برای اقلام، مهارت ها (معدن، تراوش چوب، صنایع دستی، ماهیگیری) و بالا بردن. تجارت بازیکن به بازیکن، چت کردن، مهمانی بسیار تعاملی است. x انتخاب کار محدود کاراکتر (فقط شمشیرباز) x بدون سیستم صنفی x نرخ افت عدم تعادل (خوب، شاید من بدشانس باشم اما هومم... 😤) در مجموع، "این یک بازی است که باید برای علاقه مندان به RPG Player انجام شود... "👍👍👍
بازی خوبی است و من یک درخواست دارم که چرا یک حمله خودکار، مهارت های بیشتر و دستور خانه حراج اضافه نکنید تا بازیکنانی مانند من بتوانند به راحتی بازی کنند. عاشق این بازی هستم❤️❤️
بازی عالی mmorpg عالی است، اما بتا باز است و دارای برخی ایرادات است، من میتوانم سختیهای بدست آوردن حیوانات خانگی را تغییر دهم و من فقط خفاش را دارم که 2 ساعت وقت گذاشتم تا اسلایم را بدست بیاورم اما فقط سه مورد از مواردی را که شما به آن نیاز دارید دریافت کردم. خیلی کم خداحافظ روز خوبی داشته باشی
وقتی این بازی را باز می کنم همه چیز خاموش است فقط می توانم نام بازیکنان را ببینم به همین دلیل است که فقط می توانم یک ستاره به آن ببخشم.
به من اجازه بازی نمی دهد، نمی توانم ایمیلی را برای بازی انتخاب کنم، وقتی روی یکی کلیک می کنم دوباره تنظیم می شود و به من می گوید دوباره انتخاب کنم
رفیق وقتی برای اولین بار بازی را شروع می کنید، آموزشی وجود دارد، بنابراین باید با مغز یا یوتیوب خود چیزهایی را بفهمید، اما صادقانه بگویم که بازی ها به نوعی سرگرم کننده هستند
لطفا این بازی را امتحان کنید. این شگفت انگیز است، احتمالاً بهترین آرپیجی که تا به حال روی موبایل بازی کرده ام. من نمی توانم برای دیدن مطالب آینده صبر کنم
Heroes of Wars: WW2 Battles (21x21) Strategiya zfs
سلام، حدود 3 سالی هست که بازی رو میشناسم، با سیستم آشپزی واقعا بهتر شد، فکر کنم خیلی باحال باشه اسلحه های بیشتری مثل گرز، نیزه و البته کمان اضافه بشه
این واقعا سرگرم کننده است اما ای کاش از کنترلرهای xbox پشتیبانی می کرد که می توانستم روی تلفنم استفاده کنیم تا بازی را بسیار بامزه تر و بهتر کنم
من یک بازیکن جدید بودم و نمیدانم چه کار کنم، زیرا هیچ آموزشی وجود ندارد و فکر میکردم شما باید وسایل خود را بخرید و متوجه شدم که اکنون میتوانید آن را در آهنگر سطح 1 بسازید. و آموزش به خاطر بازیکنان جدید