Post by deadfodilanva on Mar 14, 2022 15:39:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код глюк точки ▞▞▞
▞▞▞ Killer Bean Unleashed 2022 version ▞▞▞
Набір зброї - я не можу отримати доступ до свого попереднього придбаного набору зброї, тепер вони просять мене придбати новий набір зброї, не знаю, що тут відбувається, будь ласка, відновіть мій раніше придбаний набір зброї в новій версії 😢
Оновлена версія дуже мила buuuuuuuuuuuut🧐: 1: Я хочу знати, як активувати чіт
Ця гра — чудова гра, але в неї є кілька проблем, але вона все ще є чудовою і складною, а рівень 4 — найскладніша частина сезону через гелікоптер у цій області сезону, а рівень 5 — найкращий частина гри містить 3 різних типи сезонів, і реклама просто тривожна. Q
Мені дуже подобається ця гра, тому що важко активувати інші бомби 💣💣, що турбує
Мех, гра, все нове - досить сміття. Отож... Не можу дочекатися, поки гра в Steam стане такою ж, мабуть, просто.
Мушу сказати, але ця гра жахлива, після сюжетного режиму та мегарівнів нічого не залишається, через скільки років немає оновлення чи другої частини
Насправді це гарна гра, але, здається, вона погано працює на моєму телефоні, щоразу, коли я намагаюся зайти в гру, вона просто залишається в одній позиції, і це дійсно дратує 😡😡
У грі хороша графіка, все добре, все добре, гра непогана гра непогана графіка чудова сама по собі гарна гра краще, ніж чіт pop GP за допомогою Lucky Patcher дуже крута, як видно на картинці хороша ділова гра вбивця дуже гарна гра чудова, краще, ніж ніколи, краще себе над не краще, ніж обмежена, але це приємно, що гра краще, ніж тіньовий бій 2 частина 3
Мені подобається графіка. Фон і все добре. Гра також гарна і складна.
Додаток є хорошим, але недостатньо кулі, щоб показати красу в ньому,
Єдина проблема, яку я маю з цим, полягає в тому, що ви не зберігаєте мій зіграний етап підручника або гру, і це нудно, коли ви знову відкриваєте гру і вона перезапускається, ось чому я уникаю цього😈😈😈
Ця гра гарна. Але щоразу, коли я хочу подивитися відео, щоб активувати, я не розумію цього, тому іноді я страждаю під час гри
Ця гра чудова, але єдина проблема полягає в тому, що гра дуже складна на деяких рівнях, тому, будь ласка, зробіть її менш складною
Я люблю цю гру, але мені було цікаво, чому рівні внизу так довго завантажуються?
Killer Bean Unleashed Акционе gsdy
Killer Bean Unleashed Action ufee
Супер. Як і фільм, це було чудово. Насичений екшн, але занадто багато реклами та неможливостей. Очікуючи вбивчої квасолі 2, хоча......
Чудова гра Так схвильований, що я був так зайнятий грою з минулої ночі, і я, нарешті, доберусь до кінця, і я буду на вершині сходів. НАСТІЙ ДИВОВИВНА ГРА Я РЕАЛЬНІСТЬ АБО ЧИСТОТА І поставити їй 5 зірок
Він має гарну графіку і дуже цікавий, але його потрібно оновити
Гра на Ура супер гра моїх друзів і моя
Killer Bean Unleashed - це гра для стрільби, і вона унікальна, як Major Firepower, танк, гелікоптер, армада, група банд і найманців Beans з майстром реактивної броні, перезавантаженими боєприпасами, життям з жовтого/помаранчевого боба та вбивцями компанії так дорого ухилятися, стрибати .................і це весело, екшн, знятий, анімаційний мультфільм кимось на вбивці Біна, гарні гармати, рівні, режими, ..... ..............
Справді чудова гра, але в наступному епізоді ви повинні спробувати змінити ігровий процес і змінити вільнів. Я граю вже 5 років, але все той же геймплей, тому, будь ласка, змініть його.
Ця гра дійсно хороша гра, але, будь ласка, спочатку гра була дуже гарною, але тепер із додатковими функціями вона не дуже гарна, тому, будь ласка, поверніть гру як була.
Приємно грати, але потрібні оновлення
Ця гра чудова, але не так, як перед покупкою зброї в Google Play, для mi стає неприємно виграти всі рівні tge, як раніше. Я великий шанувальник студій Killer Bean, які дають певну кількість монет або грошей, як і інші ігри
Управління досить погане, але до того ж ця гра схожа на 3 зірки і чверть.
Мех... Я бачив це вперше, і я думаю, що ви можете додати в це більше, наприклад, ще кілька рівнів, більше механіки (наприклад, джойстик. Мені просто не дуже подобаються лише дві кнопки, які можна рухати... .) І щось таке, що продовжить гру... як-от багатокористувацький режим чи щось інше. Я переглянув весь фільм і це було дивно. Але, коли я бачу, як власні розробники Killer Bean створюють таку погану гру на мобільному пристрої, я ніколи не хочу грати в неї знову. вибачте...
У цій грі погана графіка
Хоча мені подобається фільм і графіка в цій грі, вона не контролює, оскільки платформери насправді не створені для телефонів. Елементи керування сенсорним екраном просто не відповідають надійному зворотному зв’язку справжнього контролера. Тож я сподіваюся, що незабаром підтримка контролера з’явиться разом із новим шумом і популярністю, яку ця франшиза набирає на Youtube. Хорошим компромісом також було б дозволити кнопки різного розміру або більш інтуїтивно зрозумілі елементи керування, як-от натискання на ворогів, щоб стріляти в них. Мені дуже дурно, що Джек не може прицілитися.
Я ненавиджу це, графіка настільки погана, що кнопки настільки малі, що стара версія була набагато кращою
Мені подобається гра, але я не знаю, чому, якщо я розблокував пістолет після рівня, який зброї заблокували 🔒 назад, я хочу запитати, чому це так? Я хочу, щоб ви мені відповіли, будь ласка, і дякую вам за гру
Я не задоволений, вам потрібно оновити цю гру, як ви можете поставити лише дві гармати в цю гру, серйозно, мені не подобається ця гра
Орест звісно якщо ти не даєш відпочити свій телефон він буде глючати і нагрівається, ось у мене Sony Ericsson Art S і просто літає!
Раніше ця гра була хорошою, поки я не втомився від неї, тепер ця гра — сміття, власники цієї гри повинні щось з цим робити, бо ця гра непроста. Ви не можете грати на рівні 1 і 2 без страждань, я серйозно маю на увазі необхідність зробити це простіше, необхідність створити якийсь дивовижний ефект зброї, а також я згадую когось, хто каже, що слід поставити напрямок зброї, ви знаєте, що буде гарною ідеєю, будь ласка 🙏 повністю потрібно переробити цю гру серйозно.
Мені подобається гра, але ви не можете знайти кращої амуніції без Інтернету, навіть якщо ви підключите Інтернет, вони не дадуть вам відео, щоб відкрити кращу кулю, чому?
Earn to Die 2 Racing cwl
Містять лише пістолет, що ускладнює зустріч з босом. Щоб зробити гру кращою, необхідно ввести іншу броню
Супер
Несправедливо переглядати відео, щоб розблокувати параметри живлення щоразу, щоб повторити рівень наступного дня...
Круто Мені це подобається, але коли я граю в новішу версію, гра дуже відстає. Тому я підходжу до попередньої версії
Це оновлення зробило цю гру найгіршою грою в історії. Навіть ігри 1990 року кращі за цю. Найбільше мене болить графіка. Графіка дуже погана, а також активація патронів хороша. Якщо ви переглянете відео, щоб активувати боєприпаси, вони деактивуються після завершення рівня або після того, як ви помрете. Будь ласка, виправте проблему з графікою та боєприпасами. Коли ці проблеми будуть вирішені, гра буде гарною, тому постарайтеся виправити її
Це приємна графіка в грі, але це та сама проблема, яку ви повинні подивитися рекламу, перш ніж отримати патрони
Його якось важко завантажити, але це хороша гра, але рівні, такі як 5 рівень, важкий
Вав я ніколи гри не бачив рекомендую скачати
Чому я не можу пройти рівень 6 навіть після перемоги на рівні...я втомився
гра дуже класна