Post by deadfodilanva on Mar 14, 2022 15:36:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War and Order ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War and Order IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch klucze ▞▞▞
▞▞▞ War and Order 2022 version ▞▞▞
Do tej pory ta gra to świetna zabawa. Nigdy wcześniej nie grałem w ten strategiczny styl gry, ale jak dotąd jest to naprawdę uzależniające. To może się zmienić w zależności od tego, jak się sprawy potoczą po tym, jak otrzymam kolejną aktualizację. Powiem, że moja ulubiona część to ta, w której zwykle nie jestem. Tysiące milionów graczy. Ale w przeciwieństwie do wielu rzeczy w życiu, działa świetnie tak, jak to robią. Stworzyłem rekwizyty dla osób, które stworzyły tę grę na różnych poziomach. Będę grał na całe życie, jeśli wszystko pójdzie w takim tempie, jak R.
Grasz już od roku i chociaż na początku jest fajnie, szybko zdajesz sobie sprawę, że gra się opłaca. Każde królestwo ma kieszonkowych wojowników, a ponieważ stać ich na kupowanie wszystkiego, nie ma szans na prawdziwą konkurencję. Oglądanie 3-tygodniowego królestwa eksploduje już z powodu tych graczy. Szkoda, bo byłaby to świetna gra, gdyby była bardziej ograniczona.
Jest wiele rzeczy, które chciałbym zmienić, ale gra może być świetną zabawą. Gra nie pozostawia graczom możliwości grania w niepełnym wymiarze godzin z powodu twardych graczy lub bycia zabitym, splądrowanym i WYŁĄCZONYM. Gdyby istniał sposób na wyrównanie pola gry, byłby o wiele lepszy. Może czapka między mniejszymi sojuszami a większymi...idk. Grafika jest ładna. To jest gra, w której można wygrać! Nadal istnieją konta botów, ale nie tak źle! Podoba mi się nowa gra Valor!
Okropna grafika, okropna rozgrywka, okropna okropna okropna okropna, czat nie pozwala ci na ciągłe wysyłanie wiadomości tekstowych. Czy pakiety są warte swojej ceny Nieee!... Jeśli konkurujesz z takimi graczami jak March of Empire lub Clash of Empire, poddaj się, ta gra jest najgorsza.
Grafika gry dobra. Strategiczna część gry dobra. Ale koszt wzrostu i czas na osiągnięcie tego powodują, że gra jest powolna. Trudno konkurować z wydającymi duże pieniądze, którzy szybko awansują. Gra byłaby warta zagrania, gdyby budowanie było tańsze i szybsze. Musisz budować zamki rolnicze, aby rosnąć wyżej, nie warte czasu. gra może być lepsza wymaga poprawy!
Gdybyś mógł naprawić wszystkie usterki (jak konieczność wychodzenia z gry za każdym razem, gdy chcę zamienić konto 😑) Ta gra byłaby o wiele przyjemniejsza.
Było tak wiele zmian, niektóre są dobre i złe, ale myślę, że trzeba mieć co najmniej 4 różne czasy serwera i pozwolić graczom wybrać własny czas serwera, z dostarczonej opcji serwera.
War and Order Stratégie gib
Lubię tę grę do dziś, ponieważ mają wydarzenie, które nazywa się pustką wojną, w której ludzie z różnych królestw najeżdżają się nawzajem, ale poszedłem się zalogować, aby chronić mój zamek, który budowałem przez 4 lata, a gra się nie ładuje, ponieważ stwierdza zasoby musiałem się załadować, więc mój zamek był wielokrotnie atakowany, co spowodowało, że straciłem żołnierzy i zasoby z moich 4 lat grania w tę grę to pierwszy raz, kiedy mi się to przydarzyło, to była grabież pieniędzy, aby wydać pieniądze na odbudowę
Budowanie świata z pikantnością, budowanie zamku, aby przygotować się do ataku na wrogów to świetny pomysł. Kiedy walczysz z prawdziwymi graczami, staje się to o wiele bardziej interesujące. Potrzebna jest praca nad mini grami. Są dobrym pomysłem, aby ograniczyć agresję graczy i zaspokoić publiczność nie-PVP. Wygląd wszystkich lordów... zamki jest co najmniej destrukcyjny. Ogólnie dobra gra.
Mało tego tłumaczenia i dużo czytania Ale ok puki co to się gra ale jak długo nie wiadomo pozdrawiam.
Gra jak wszystkie inne. Mobile Strike itd. Budowa, atak, długa budowa atak, czeksz na budynek w parze dni i ataku. Potem atakuja cie inni i przegrywasz bo oni graja za kase. Od zera. Biorę w kółko. Beznadzieja
Kiedyś fajna gra stała się zupełnie głupia. Połączenie królestw to całkowita katastrofa. 3+ lat i jestem prawie gotowy, aby odinstalować te śmieci. Używaj, aby być zabawnym, ale twoje ciągłe aktualizacje i połączenia zabiły grę
War and Order אסטרטגיה zkl
Chcę zagrać we WSZYSTKIE MINI GRY. Nie tylko jeden w zależności od gry. Mogłoby to uczynić grę jeszcze lepszą.
Polecam
ta gra zdecydowanie NIE JEST grą, jak opisano w reklamach, które przerywają inne gry (Na początku zaczynasz tylko z siekierą). Jest to gra cywilizacyjna/wojna MMO, podobnie jak wiele innych. Ta gra szybko staje się naprawdę frustrująca. Budowanie, trenowanie lub marsz zajmuje dużo czasu, chyba że chcesz i jesteś w stanie wydać dużo prawdziwych pieniędzy, by awansować i stać się silnym. Twórcy tych gier powinni mieć dwa światy, jeden na wydatki, a drugi bez.
Nigdy nie widziano, aby programiści tak bardzo chcieli skrzywdzić graczy FTP. Osłabiają każdą formę darmowej progresji, dodając niekończące się systemy grindowania, które mają na celu zatopienie pieniędzy. Każdy gracz musi utworzyć ponad 5 kont, aby stworzyć wystarczającą ilość zasobów na każdym poziomie. Realms umierają tak szybko, że po miesiącu są to zawsze 1-2 sojusze. Jedynym sposobem ataku jest spamowanie przyśpieszenia marszu (co kosztuje klejnoty), a ataki grupowe nie istnieją, gdy gracze zdobędą umiejętność SOS. Niedługo będzie tylko 1 dzień walki w miesiącu. GG?
Wiele konkretnych działań nigdzie nie jest wyjaśnionych ani wspomnianych, zmiana między 1 a 2 możliwą farmą na skomplikowaną i zbyt długą, na wiele niepotrzebnych kliknięć potrzebnych do ulepszania budynków, szczególnie na początku (pierwsze pięć poziomów)
. Zaa xaaxo wNiemczech
Nowa aktualizacja o zmienionym rozmiarze ekranu. Nie pasuje do pełnego rozmiaru urządzenia. Jak zmienić?
Wydaje się, że jak na razie świetna gra, duża różnorodność. Aspekt sojuszu jest interesujący i daje motywację do gry i pomagania kolegom z drużyny. W grach jest jednak zbyt wiele zakupów, wydaje się, że ludzie mogą po prostu zapłacić, aby wygrać.
Związałem 2 z moich kont, w sumie 300 klejnotów, ale dostałem tylko 200, które oferowano za 1 związanie kont. Bardzo rozczarowany i wszystko kosztowało dużo.
W zeszłym miesiącu podobała mi się gra, aby dowiedzieć się dzisiaj, że moje konto zostało zbanowane bez wyjaśnienia ani powodu blokady. Nie kontaktowałem się z nikim, czy też wygłosiłem jakiekolwiek publiczne oświadczenia, czy też jestem wystarczająco zajęty hakowaniem, więc nie ma ku temu uzasadnionego powodu. Właśnie straciłeś gracza
Gra jest dobra. Liczniki są zbyt długie w stosunku do ilości w pakiecie do kupienia. A najgorsze, jeśli to wszystko.. Powiadomienia o ataku lub harcerstwie. Nie otrzymasz powiadomienia, dopóki nie nastąpi atak. Musisz to zmienić, aby otrzymać powiadomienie, gdy atak zbliża się do Ciebie. Zmień to na 5☆
Gra o wydawców. Będziesz cieszyć się wszystkimi korzyściami i zabawą z bycia wydawaniem pieniędzy i zabijania/nękania osób, które nie wydają pieniędzy. W przypadku osób nie wydających lub wydających mniej, zobaczysz ogromną różnicę... Nawet szanse na uzbrojonych hazardzistów są prawie niemożliwe. Gram w wielu światach. Istnieje oczywista różnica między królestwami, w których spędziłem więcej i wydałem mniej. Dużo pracy przy zbieraniu zasobów przy ulepszaniu budynków od poziomu 26. Zespół wsparcia nigdy nie odpowiada na wiadomości.
Jest ok
Kk
Niektóre zabawne rzeczy wydają się trochę grindować, ale ogólnie nie jest źle, wiele sposobów na zdobywanie przedmiotów. Sojusz jest dobrą cechą, chociaż jeśli zaczynasz, może być trudno poradzić sobie z niektórymi większymi sojuszami, więc jeśli zaczynasz swój własny plan z wyprzedzeniem i zwiadujesz dobrą lokalizację, nie blisko innych, ale posiadasz elitarne farmy, których będziesz potrzebować. Mam nadzieję, że to pomoże.
Śmieć nie waro pobierać gra zaslama mikropłatnościami taka jak inne tego typu produkcje. Kopia zrobiona na kolanie
Całkiem dobra gra, zdobywanie kolejnych poziomów spowalnia około 5-6 poziomów, ale dzięki przyspieszającym nagrodom, które otrzymujesz po drodze, jest to całkiem satysfakcjonująca gra i pomyśl, że jeśli zdobędziesz więcej nagród, ludzie będą bardziej skłonni zapłacić za subskrypcja muszę jeszcze zapłacić za subskrypcję, ale jak na razie podoba mi się gra i oddam ją na miesiąc zanim zdecyduję, czy zapłacę za subskrypcję, czy nie. Ogólnie rzecz biorąc, jest to całkiem przyzwoita gra, a poza tym nie jestem cały czas atakowany przez innych.
Nie polecam tej gry wszystko za duże pieniądze. Gra o duże pieniądze
Włożyłem wiele godzin w tę grę. Potem poszedłem się zalogować i powiedział, że konto jest zbanowane. Skontaktowałem się z pomocą techniczną, a oni odpowiedzieli, co wydawało się automatyczną wiadomością, że złamałem zasady. Nawet nie wiedziałem, że to możliwe. Brak wyjaśnienia, tylko komunikat o zakazie konta. Nie warto poświęcać czasu, ponieważ po prostu zablokują Cię bez powodu
Jeśli nie ma gry wydać na grę trochę PLN to od razu sobie odpuść.
Cosmic Showdown Strategy fcf
Jak dotąd średnia dla typu gry. Wydaje się, że wydaje się skłaniać do Pay, aby grać… ale cieszenie się tym do tej pory, zaktualizuje się, jeśli wzrośnie lub spadnie.
Po rówieś aplikacji nie działa, trzeba uaktualnić tę relację
Gram w tę grę od jakiegoś czasu i za każdym razem, gdy do niej wracam, uwielbiam ją i nie zrobię nic innego, jak gramy w nią przez cały tydzień, naprawdę podoba mi się, jak możesz zobaczyć swoją armię atakowanie potworów na mapie, ale gra może być naprawdę powolna, jeśli nie wydajesz pieniędzy.
Dlaczego okłamujecie i oszukujecie ludzi?? W reklamach pokazuje inne gry !!
Reklamy, bezczelnie kłaniała się grą z innej gry, podobnej do tej
Zabawna gra, ale dotarcie do nieskończonej części gry zajmuje dużo czasu.
Po przeczytaniu recenzji mogę powiedzieć, że to tylko kolejna gra płatna. Widzę reklamy cały czas i wygląda fajnie, ale kiedy słyszę o faworyzowaniu na rynkach azjatyckich, takich jak korekty cen i duże sojusze prowadzące grę, po co w ogóle zawracać sobie głowę. Ta firma, jeśli spojrzysz, udzieli typowych odpowiedzi kozła ofiarnego. Nawet tak ogromne, jak Supercell, stworzyli swoje gry z myślą o darmowych grach. W ciągu ostatnich 12 miesięcy nie wydałem na CoC więcej niż 10 dolarów. Pokazuje, jak wygląda prawdziwa firma.
jest oki
War and Order Strategi etb
Uwielbiam tę grę, ale wszystkie aktualizacje w końcu pokonały mój telefon. Nie mogę go otworzyć bez dodania najnowszej aktualizacji, a to przekracza to, co mój telefon może obsłużyć (zaleca się usunięcie plików np. Google, Google Games, War and Order ((?)) . Jestem dogłębnie zniesmaczony i rozczarowany Dang blisko sprawia, że chce mi się płakać.
Ta gra to totalne oszustwo. Grałem w tę grę już ponad rok i wydałem w sumie ponad 50 000 $, aby zbudować silny zamek i oddziały zaawansowanych technologii. Dzisiaj z aktualizacją moje statystyki spadły i wysłałem wiadomość e-mail, gdy zauważyłem, ponieważ tuż przed aktualizacją zmodernizowałem jeden z moich urządzeń. Wszystko inne było w dokładnie takim samym stanie, ale statystyki żołnierzy, które nie były istotne dla ulepszanego przeze mnie sprzętu, również uległy zmniejszeniu. W ten sposób kradną twoje pieniądze.