Post by leomusvicanlu on Feb 15, 2022 16:31:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School – Cuki állatkáim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School – Cuki állatkáim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok drágakövet ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School – Cuki állatkáim 2022 version ▞▞▞
nagyon jó a játék
Aranyos a játék💜😍
A JÁTÉK MENŐ ÉS VAN A MATEMÁJUK ÉS A JÁTÉK MENNYI .................................... .......................... ÉS DE A KARÁTER CSAK 3 KARÁTER ÉS VÁROK DE MÉG 3 KARÁTER ........ .................................................. ........
Jó játék, de youtuber vagyok
Ezért adok ern-nek 3 csillagot, és tetszett, hogy szerettem ezt a játékot, mielőtt 3 csillagot adok, ezért ok és tetszik ez a játék ok viszlát.😘😘
Minden szoba megvan, de a hálószoba nincs, kérlek tedd be 😴 hálószoba, de a játék nagyon jó ☺️ ok oooooo ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐💤💤⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐💤💤💤💤⭐⭐⭐⭐💤⭐⭐💥💥😺💯💯💯💯😸💯😸👹🔥💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨🔥🔥👻🔥👻🔥 Kérjük, tegye ezt a játékot Tom és barátai kérem 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Nagyon jó játék mindenkinek ajánlom 🙂🙂🙂
nagyon jo
Nagyon de nagyon szeretem ajánlani tudom mindenkinek😍
Hello im shane szóval amikor először letöltöm a bubbu virtual játékot szeretem a játékot, szóval van két bubbu, tetszik a játék, amit csináltál, folytathatod, tetszik a játék😄
Bubbu School – milá zvířátka Pro příležitostné hráče sth
Ghatiya alkalmazás
Nem utálom ezt a játékot
Ez a játék a valaha volt legjobb játék
Ez egy jó játék a bátyámnak nagyon korán megtetszett, de most már csak egy játék van a bubbu school játékban, így a bátyámat most nem érdekli ez a játék......
Nagyon szép. 🥰🥰
Annyira aranyos és vicces, hogy tetszik
NAGYON ROSSZ SZUPER LAGGY!!!!!
Annyira csodálatos játék, hogy szeretem
🎈🎀
Ez a legjobb azoknak a gyerekeknek, akik túl iskolába járnak, és a többi értékelés nagyon nagy😃 és még egy 25 évesnek is nagyon klassz! Azt mondanám, hogy ez a legjobb játék, amit valaha telepítettem, mint csodálatos😼😼😼 és szórakoztató és minden, de rengeteg tanulnivaló van rajta🎓 szóval nagyon kedves és nagy segítség azoknak a szülőknek, akiknek gondot okoz, hogy megtanítsák a gyerekeket, túl iskolába jársz, szóval ennyi😼
Ez jó 🐈🐈🐈🐈 🦄🦄🦄🦄
Micsoda átverés! Ha a lányomnak nagyon tetszik egy játék, akkor szívesen fizetek néhány fontot, hogy megszabaduljak a hirdetésektől, és feloldjam neki az összes tartalmat. 3,59 GBP-t fizettem az összes csomag feloldásáért, és csak néhány karaktert sikerült kinyitnom! Még mindig azt üzeni neki, hogy nézzen meg egy hirdetést bizonyos öltözködési tárgyakért, nézzen meg egy hirdetést egy kirakós darab beszerzéséhez, nézzen meg egy hirdetést, hogy több érmét szerezzen, és a játékban található cuccok többségéhez érmékre van szükség! Ennyi pénzért alig oldott fel semmit! Nem fogunk többet játszani az alkalmazásaiddal!
😇😇😇😇😈😈😈😈😈😇😇😇😇💖💖💖💖💖💖😍😍💖😍😍😍
Clumsy Ninja ماجراجویی flnh
Imádom ezt a játékot nagyon jó!♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Azt
Nagyon jó és tetszik 😊😊
App típusú módon, de tartsa meg 👆 neki
Imádom ezt az alkalmazást. Olyan csodálatos és pihentető, amikor ezt a játékot játszjuk ♡♡♡♥♥. Miért nem tudjuk kinyitni a másik három karaktert a játékkal keresett pénzen keresztül? Mindannyian feloldjuk őket valódi készpénz fizetésével. Meg tudod csinálni, ha kifizeted a pénzt, amit a játékon keresztül. Pls, pls, pls
Ez a játék jó gyerekeknek
Boldog
Ez a játék nagyon jó, de kevés probléma az érmék keresésekor, hogy annyi időt vesz igénybe a kereset, és hasonló a "Tom Friends" játékhoz. Különben nagyon szeretem ezt a játékot. Szeretem az enyém játékokat, a gyerekek sok mindent tanulhatnak ebből a játékból.
Szeretem ezt a játékot
A nevem Sho Sho Imádom ezt a játékot
Rafa
Imádom ezt a játék végét, 4 csillagot adok rá, mert nem tudom, mit tehetek
Sziasztok Mindenkinek tetszik ez a játék, azt hiszem, tetszeni fog a játék, és a nővéreim azt mondták, hogy ez a játék jó Isten áldja meg mindannyiótokat, hogy az új munka jól megy neked és a családodnak
Igen, jó játék leszek
Még jó, hogy nincsenek hirdetések, nincs prémium. Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, nagyon jó.